CAPSLOC is het podium van Capelle aan den IJssel. Onder de noemers ‘Cultuurpodium’ en ‘Talenthouse’ biedt CAPSLOC een plek waar je uitgedaagd wordt om je eigen talenten te ontdekken en kunt genieten van de talenten van anderen.

Bij Cultuurpodium CAPSLOC vind je gevestigde namen maar ook inspirerend, uitdagend en onontdekt talent. Doordat CAPSLOC zelf wil inspireren, uitdagen en ontdekken, kunnen we samen het verschil maken en grenzen verleggen. Of je nu houdt van gierende gitaren, spannende verhalen of beats die je voelt tot in je tenen, CAPSLOC wil kansen en mogelijkheden creëren en talent ontwikkelen.

In ons Talenthouse vind je de SKVR Popschool, een divers workshopaanbod en de ruimte om, in samenwerking met onze professionals, culturele projecten te ontwikkelen en zelf tot uitvoering te brengen. Een zaalcapaciteit van 300 tot 400 bezoekers, een café, een oefenruimte, een danszaal en een volledige opnamestudio bieden hier alle mogelijkheid toe.

Cultuurpodium CAPSLOC wordt hierbij geholpen door getalenteerde en gepassioneerde vrijwilligers die eveneens de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen hun interessegebied. Zo wordt CAPSLOC een plek waar passie en professionaliteit elkaar ontmoeten.

Contactgegevens