Petra Muilenburg Fotografie

Petra Muilenburg Fotografie organiseert cursussen in fotografie. U kunt terecht voor een basiscursus, vervolgcursus, een cursus creatieve fotografie en Photoshop Elements. Kijk op de website voor actuele data en inschrijving.

Petra Muilenburg deelt graag haar passie met geïnteresseerden. Zowel voor de beginnend als gevorderd fotograaf is voldoende te vinden om de liefde voor fotografie uit te breiden.

De basiscursus is geschikt voor een spiegelreflex camera, maar ook met een compact camera is deze cursus een eye opener. Wat is diafragma en wat doet nu die sluitertijd in de camera? De basale zaken van uw camera zijn hier het hoofdonderwerp.

Voor verdieping in het eigen beeld is de vervolgcursus een must. Naast een speurtocht naar het ‘eigen beeld’ is er veel tijd voor gebruik van licht en compositie.

Heeft u er dan nog niet genoeg van? De creatieve cursus is een uitstap naar de spannende kanten van fotografie. Avondfotografie, macro/stilleven en abstracte fotografie zijn hier het onderzoeken meer dan waard.

In deze digitale tijd mag het bewerken van foto’s ook niet ontbreken. De cursus Photoshop Elements behandelt de belangrijkste wetenswaardigheden uit het programma, zoals uitsnedes, lagen / maskers en kleuraanpassingen.

Contactgegevens
Activiteiten
1 februari 2020
Nieuwe camera? Op zoek naar uitleg over welk onderdeel wat van je camera nu eigenlijk doet? Volg een Basiscursus fotografie van Petra Muilenburg. In kleine groepen aan de slag met theorie, praktijk en opdrachten voor thuis....