Renegades Linedance

Renegades is een actieve, bruisende en groeiende linedance vereniging. Onze passie is dansen. Dat doen wij op moderne country muziek, maar we maken regelmatig een uitstapje naar non country (Top 100). Naast het dansen vinden wij ook de gezelligheid zeer belangrijk.

In de eerste helft van 2004 zijn wij begonnen met een groep van 25 mensen, allen gevorderde dansers. In middels zijn wij uitgegroeid tot een middel grote vereniging met, beginnergroepen, ½ Gevorderden en gevorderden/ advanced. Voor informatie over onze leslocaties kunt u kijken bij “wie zijn wij”. Tevens kunt u zich aanmelden via ons aanmeld formulier.

Voor alle ervaringen van onze dansers, maar ook voor geïnteresseerden hebben wij een forum. Hier kunt u zich vrijblijvend voor aanmelden om daar ervaringen te delen of om het gewoon gezellig te hebben. Ook kunt in ons fotoalbum kijken waar alle fotos van onze evenementen en workshops in staan. Voor eventuele op of aanmerkingen of ideeën kunt u daar ook terecht of via het contact formulier op onze website. Wij hopen je snel een keer te mogen begroeten op ons forum en/of misschien wel bij een van onze demo’s, workshops of lessen!

Groetjes, Het Team van Renegades

Contactgegevens