Schoolbreed Capelle (BSN)

Schoolbreed Capelle is een verzameling activiteiten die vanuit cultuureducatie en de Brede School Netwerken (BSN) worden aangeboden. De activiteiten vinden onder schooltijd, na schooltijd of gewoon in de vrije tijd plaats. In samenwerking met aanbieders zorgt de gemeente Capelle aan den IJssel voor een divers en uniek aanbod voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar.

De activiteiten na school en in de vrijetijd zijn met name gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. De activiteiten die onder schooltijd plaatsvinden zijn gericht op leerlingen in het basisonderwijs en in het voortgezet onderwijs. Ook zijn er activiteiten waar zelfs ouders aan mogen deelnemen.

De activiteiten die onder schooltijd of direct naschooltijd worden aangeboden zijn gratis. Voor de activiteiten in de vrije tijd kan een kleine bijdrage worden gevraagd.

Via het aanbod op Schoolbreed Capelle leren kinderen en jongeren bijvoorbeeld meer over cultuur, kunnen zij aan de slag met techniek, maken zij kennis met een nieuwe sport of gaan op avontuur in de Capelse natuur.

Kijk voor meer informatie en onze contactgegevens op schoolbreed.capelle.nl